Wandbekleding Lalegno

 

Ook muren zijn toonaangevend in uw interieur, Busschaert Parket plaatst en en verdeelt de Wandbekleding Lalegno : de perfecte oplossing die een smaakvol en exclusief alternatief biedt.

De wandbekleding  wordt op maat gezaagde houten blokjes samengevoegd tot tegels die een volledig nieuwe wandbekleding vormen. Omdat het totaaleffect zo belangrijk is, is de overgang tussen de verschillende tegels onzichtbaar, net zoals de bevestiging aan de wand. Hoeken en neuzen worden met veel zin voor detail afgewerkt.

Het idee lijkt eenvoudig, maar het komt op een perfecte uitvoering aan die Busschaert Parket u kan garanderen.

Het resultaat is prachtig en hoewel houten wandbekleding enigszins aanleunt bij een stenen wandbekleding, is het totaaleffect toch helemaal anders. Alleen met hout kan deze aparte uitstraling verkregen worden en vormt uw wand een bijzonder interieurelement dat volledig in zijn omgeving past en er tegelijk in opgaat. Natuurlijk waken wij er over dat uw wand smaakvol op uw parketvloer of op andere bestaande elementen wordt afgestemd.

Lalegno wandbekleding bestaat in verschillende uitvoeringen en houtsoorten, naast teak zijn er nu ook de varianten in eik, gekliefde eik en gekliefde notelaar.

Meer informatie in de folder Lalegno wandbekleding.

lalegno wand