Trapbekleding met Parket

Naast Parketvloeren heeft Busschaert Parket een grote ervaring in trapbekleding met parket. Dit kan zowel het bekleden van een beton trap zijn als van een bestaande, houten trap.

Bestaande trap renoveren

Ook bestaande trappen die verouderd zijn of niet meer passen bij de stijl van het huis na een renovatie, kunnen door ons bekleed worden.
Deze traprenovatie wordt tot in de puntjes verzorgd. Uw bestaande trap wordt bekleed met massief hout want dit geeft een nog mooier resultaat. Door verlijming zijn er ook geen schroef- of nagelgaten zichtbaar.

Betonnen Trap bekleden met parket.

Betontrappen worden steeds uitgevuld met OSB3 platen om een gelijke hoogte te verkrijgen van de treden. De plaatsing op maat door onze vakmensen zorgt ervoor dat er geen lelijke schaduwvoegen zijn. De treden worden steeds verlijmd op de ondertrap zonder dat er schroef- of boorgaten zichtbaar zijn.

Voor de bekleding gebruiken we eiken, onafgewerkte parket zodat eenmaal geplaatst we dezelfde behandeling/ kleur kunnen geven als uw parketvloer. Kleur door u te kiezen, geen standaard product.

Trapbekleding met Parket