The Twelve Parket

The Twelve Parket

Busschaert Parket verkoopt / plaatst de geselecteerde The Twelve Parket designs. Alle 12 stalen zijn te bewonderen in onze toonzaal te Kampenhout-Sas.

Je bent op zoek naar parket maar je ziet door het bos de vloer niet meer? Geen probleem. Onze naam zegt het al. Twaalf zorgvuldig geselecteerde parketdesigns waarbij gefocussed wordt op wat écht telt. En wat is dat dan? Wel, onze planken zijn afkomstig van 100% Europees duurzame bossen en bevatten een easy cleaning toplaag van 3 mm.

Twaalf parketvloeren, en zeker ééntje ervan die jouw thuis nog mooier maakt. Niet elk parket past bij iedereen. Daar zijn we heilig van overtuigd. We geven elke plank uit onze collectie niet alleen een nummer, maar ook een naam.

Gekapt en behandeld in EUROPA

Wat ecologische voetafdruk betreft, hebben wij een voetje voor. Hoezo? Wel, The Twelve Parket staat garant voor duurzaam bosbeheer. Elke plank is vervaardigd uit 100% Europees hout en bewerkt door vakmensen met liefde voor hout. Elk product is dus vervaardigd uit eiken van dichtbij, wat ervoor zorgt dat ook jij je steentje bijdraagt tot een duurzamere wereld.

Warm gevoel. Warme voetjes

De volledige collectie is uiterst geschikt voor vloerverwarming . Vloerverwarming zorgt voor een extra wooncomfort in je leefruimte. Maar kan dat wel met parket? Tuurlijk. The Twelve is perfect voor vloerverwarming. En net omdat dit geen massief parket is, geleidt de parket beter en wordt het vlugger warm bij je thuis. Je blote voetjes, die danken je. En euh, heb je geen vloerverwarming? No worries, want parket op zich hoeft geen vloerverwarming om er warm en gezellig uit te zien.

Meer Info over The Twelve 

N12-Lea-Interior