Terrasplanken- Terrasparket

Terrasparket

Busschaert Parket verkoopt en plaatst niet enkel Parketvloeren maar ook Terrasparket. Sfeermaker voor uw terras en tuin. Warm, tijdloos en stijlvol.

Kom langs in onze showroom en vraag vakkundig advies over terrasparket.

We plaatsen uw terrasparket vakkundig en maken gebruik van sterke, tropische houtsoorten als Padoek, Ipé en Bangkirai zowel voor de planken als voor de onderbouw.

Een alternatief voor hout zijn de Bamboe-terrassen van MOSO.

U kunt kiezen uit een bevestigingsysteem met zichtbare vijzen of voor onzichtbare plugs. Dit laatste systeem wordt nu het meest gevraagd. Zie Vetedy Softline system

Behandeling en Onderhoud Terrasparket

Uw terrasparket kan ofwel niet behandeld worden en dan wordt ze met de tijd ( zilver)-grijs of het kan beschermt worden met speciale terrasolie’s – kleur te kiezen –  van Rubio Monocoat Hybrid wood protector of Woca.

Busschaert Parket verkoopt ook de onderhoudsproducten van Woca en Rubio om uw terrasparket in prima staat te bewaren.  Na verloop van tijd kan het wel eens nuttig zijn uw terrasparket (door ons) te laten reinigen met SoftClean ( Zie foto’s Onderaan) of indien nodig te schuren en opnieuw te behandelen met terrasoliê.

terras
Vetedy Terras
Terras VOOR Reiniging

Terrasplanken VOOR de reiniging met SoftClean van Vetedy

Terras NA Reiniging

Terrasplanken NA de reiniging met SoftClean van Vetedy

Terras reiniger Vetedy

Promo : Reinigen effen Terrasplanken aan 9,95 €/m² ipv 14,95 €/m²