Rubio Monocoat Onderhoudsproducten - RMC

Rubio Monocoat Onderhoudsproducten

Busschaert Parket verkoopt als officiële dealer van alle Rubio Monocoat Onderhoudsproducten en oliën, zowel aan eindgebruiker als aan professionelen met Btwnr.

Als uw parketvloer behandeld is met Rubio Monocoat Oil is het ook wenselijk om Rubio Monocoat Onderhoudsproducten te gebruiken.

Met het ruime gamma van Rubio onderhoudsproducten ( RMC Soap of RMC Surface Care) kan uw parketvloer optimaal onderhouden worden. Daarnaast zijn er nog specifieke vlekkenverwijderaars voor vetvlekken ( RMC Grease Remover), kalkvlekken ( RMC Limespot Remover) en roestvlekken ( RMC Tannin Remover).

Meer informatie over Rubio Reinigingsbrochure

Is de vlek te diep in het hout gedrongen of zijn er teveel krassen, dan kan in laatste instantie plaatselijk geschuurd en opnieuw geolied worden met Rubio Monocoat Oil Plus 2C. Meer informatie over RMC Oil Plus 2C.

Rubio Monocoat Onderhoudsproducten

RMC Soap – Surface Care – Limespot Remover – Grease Remover – Tannin Remover – Maintenance Oil
UniversalSoap

RMC Soap

RMC Soap is een onderhoudszeep voor de regelmatige schoonmaakbeurt van geoliede houten oppervlakken. De zeep verwijdert grondig alle vuil en vet en behoudt hierbij de matte, natuurlijke uitstraling van het hout. Meer Info.

surface care

RMC Surface Care

RMC Surface Care is de handige, gebruiksklare versie in sprayvorm van de RMC Soap. Heel geschikt voor het reinigen van kleinere ruimtes en plaatselijke vlekken op vloeren, tafels, werkbladen . Meer Info.

All-Natural-wood-clleaner

Rubio All Natural Wood Cleaner

All Natural Wood Cleaner is een veilige reiniger voor alle houten oppervlaktes. De microbiologische eigenschappen van het product zorgen ervoor dat het zelfreinigend is met een langdurige nawerking. Meer info.

limespot remover

RMC Limespot Remover

RMC Limespot Remover is een kant-en-klaar product voor het verwijderen van kalkhoudende vlekken op een met Rubio Monocoat Oil behandelde oppervlakte. Meer Info.

tannin-remover

RMC Tannin Remover

RMC Tannin Remover is een kant-en-klaar product voor het verwijderen van kringen of vlekken op hout die veroorzaakt zijn door de reactie van zuur en water. Deze vlekken komen vaak voor bij een combinatie van vocht en metaal. Meer info.

Grease remover

RMC Grease Remover

RMC Grease Remover is een kant-en-klaar product voor het verwijderen van verse vetvlekken op een met Rubio Oil behandelde oppervlakte. Er wordt aangeraden dit product onmiddellijk na het ontstaan van de vlek aan te brengen. Meer info.

cleaner

Rubio Cleaner

Rubio Cleaner is een reiniger die – na het schuren en stofzuigen – een grondige reiniging van het oppervlak garandeert vooraleer met Rubio Monocoat Oil te behandelen. Meer info.

Maintenance oil

Rubio Maintenance Oil

RMC Maintenance Oil is een onderhoudsolie voor het opfrissen van hout dat behandeld werd met Rubio Monocoat Oil, bevat een % van de oorspronkelijke olie. Meer info.

Universal Maintenance Oil 2 Mix

Universal Maintenance Oil 2 Mix

Universal Maintenance Oil 2 Mix is een onderhoudsolie voor het opfrissen en verder beschermen van hout dat behandeld werd met Oil Plus 2C.  Meer Info.