Rubio Monocoat Oil

Op zoek naar een houtbehandeling voor binnen applicaties als uw parketvloer of meubels, of voor buiten toepassingen als uw parketterras, houten wandbekleding ? Dan is de Rubio Monocoat Oil dé oplossing om uw hout te beschermen en te kleuren in 1 enkele laag! De RMC Oil Plus 2C beschermt en kleurt uw binnenhout. De combinatie van de olie (A) met de accelerator (B) garandeert een snelle droging en uitharding, en een superieure houtbescherming.Voor buiten is er RMC Hybrid Wood Protector die uw buitenhout beschermt en kleurt.

RMC Oil Plus 2C

Dankzij de geavanceerde technologie van moleculaire binding waarop de werking gebaseerd is, heeft Rubio Monocoat de volgende kwaliteiten:

 

Rubio Monocoat oil
RMC Plus 2C
Rubio WoodCream
hybrid wood protector

RMC Hybrid Wood Protector

De bescherming van het buitenhout kan op verschillende manieren gebeuren, afhankelijk van het beoogde resultaat. Rubio® Monocoat heeft al jaren met succes de RMC Hybrid Wood Protector in zijn gamma, een hoogwaardige olie die in één laag terrasparket en alle buitenhout beschermt en kleurt in één van de 20 beschikbare kleuren.

Als je uw terrasparket of alle buitenhout graag ziet in een verouderde, grijze look. In dit geval is er “Rubio® WoodCream”, een revolutionaire crème die verticaal hout vergrijst én waterafstotend maakt. (7 grijstinten).

Tips

  • U kunt RMC Oil aanbrengen met vod, borstel en voor grotere opp met een ( gehuurde) Woodboy.
  • RMC Oil maar in 1 laag aanbrengen daarna de overtollige olie wegvegen, dus 2 bewerkingen.
  • Bewaar RMC Oil op kamertemperatuur, dan blijft de olie vloeibaarder, gemakkelijker aan te brengen en er moet minder olie weggeveegd worden.
  • Na gebruik de vodden/ pads buiten in water zetten, daar RMC olie zelf ontbranden kan zijn.
  • Zowel pot met enkel deel A als een pot met deel A+B (RMC Oil Plus 2 Componenten) zijn afzonderlijk te koop. Component B is enkel de accelerator, in deel A zit de beschermde olie en kleurstof.
  • Voor het behandelen van (gezandstraalde) meubels/deuren is een pot met enkel deel A te verkiezen daar dit minder snel uitdroogt.