Reinigen Parket

Busschaert Parket neemt het onderhoud van uw parketvloer ( grondig reinigen parketvloeren ) graag van u over. U heeft er geen omkijken naar. Snel en vakkundig reinigen wij uw vloer en brengen een nieuwe afwerking aan. Meestal is de vloer volgende dag alweer beloopbaar. Grote of zware (meubel)stukken kunnen blijven staan of wij verplaatsen ze in overleg voor u. Daarnaast laten wij een helder onderhoudsadvies en de juiste producten voor de verzorging van uw houten vloer bij u thuis achter.

Wanneer parketvloeren reinigen?

Als uw parketvloer lang niet goed onderhouden is en daardoor dof geworden ( maar zonder krassen en serieuse vlekken), kan een grondige reiniging met onze krachtige schrobzuigmachine – BONA PowerScrubber – In combinatie met een professionele reiniger met gemak het hardnekkigste vuil van houten parketvloeren verwijderen.

Na het grondig reinigen wordt er een extra beschermlaag  aangebracht. Deze combinatie van grondig reinigen en beschermen kan reeds voldoende zijn en hoeft uw parket (nog niet) afgeschuurd te worden.

Busschaert Parket zorgt voor het juiste onderhoudsproduct (onderhoudsolie voor geoliede parketvloeren, polish voor geverniste vloeren en boenwas voor geboende parketvloeren).

U kunt natuurlijk dit reinigen en beschermen manueel zelf doen met de juiste producten van Woca, Bona, Rubio Monocoat, Basin, die te koop zijn in de toonzaal van Busschaert Parket .

Onderhoudscontract

Maar om het u gemakkelijk te maken kan Busschaert Parket ook zorgen voor een all-in onderhoudscontract van 1-2 of 3 jaar aan een vaste m²-prijs.

Reinigen parketvloeren