Parket Toebehoren

Busschaert Parket verkoopt enkel professionele Parket Toebehoren die u nodig heeft voor het plaatsen en afwerking van uw parket -, bamboe- of kurkvloer. Producten die we zelf ook gebruiken bij onze plaatsing en afwerking

Daarom kunnen we u een professioneel advies geven over de juiste keuze en het juiste gebruik van deze producten.

Parket toebehoren voor plaatsing en afwerking

  • Parket Lijmen ( 1 of 2 component lijmen – Thompsit, Mapei, lijmkammen)

  • Parket Oliën – Rubio monocoat oil

  • Parket Vernis – Bona Vernis, Basin No- visible vernis

  • Parket Hardwax – Ciranova

  • Parket Boenwas – Lecol

Andere Parket Toebehoren 

Naast deze toebehoren leveren we

  • Egaline – om chape te nivelleren/versterken en om kleine hoogteverschillen op te vangen)

  • Pads – om parket-olie aan te brengen

  • Parket Schuurbanden, rotex banden

  • Kurkmatten – voor geluidsisolatie

Parket toebehoren

Plinten 

Plinten zorgen ervoor dat de uitzetvoeg langsheen de muren mooi wordt toegedekt. Hierbij kan je kiezen uit fineerplinten of massieve plinten, in verschillende afwerkingen en afmetingen.Tevens is er een  brede keuze aan houten schilderplinten met grondlaag in diverse motieven en hoogten.

Lalegno-plinten-overzicht1

lalegno-plinten-muren

Profielen 

Profielen zorgen voor een perfecte overgang tussen twee vloeren, Profielen zijn ook ideaal om hoogteverschillen op te vangen of voor een nette afwerking aan de randen langs trappen. Bij parket worden vooral profielen gebruikt in hout met afwerking als parket.

Eindprofiel   pic-eindprofiel       als er geen profiel op de muur kan worden aangebracht, zoals bij een trap of schuifraam.

T-profiel          pic-overgangprofiel     om de overgang tussen 2 vloeren met gelijke dikte op elkaar te laten aansluiten.

Overgangsprofiel     pic-dilatatieprofiel     om de overgang tussen 2 vloeren met verschillende hoogte op elkaar te laten aansluiten.

S-profiel                        pic-sprofiel  om de overgang tussen 2 vloeren met verschillende hoogte op elkaar te laten aansluiten.

Rozetten en Radiator Roosters 

Doorgangen van radiatorbuizen kunnen perfect afgewerkt worden door rozetten. Deze bestaan in verschillende houtsoorten, al dan niet reeds afgewerkt met olie of vernis. Voor radiators die in een put liggen, bestaan aangepaste,houten roosters, die afgewerkt worden als uw parket.

Matten 

Matten zijn zeer belangrijk om het vuil – zanddeeltjes zijn als schuurpapier voor uw parket – buiten te houden. Busschaert Parket verkoopt/plaatst verschillende matten van ROSCO op maat, al dan niet ingewerkt in een kader van hout of metaal.

Rolrooster