Parket Lamett

Busschaert Parket is premium dealer van het gehele assortiment van Parket Lamett. In onze nieuwe toonzaal is het volledige gamma van Lamett te bewonderen (Parket en ParquetVinyl.)

Lamett als parketspecialist produceert massief en meerlaagse parket van een ongeëvenaarde kwaliteit dat uw woonruimte een betoverende allure geeft. Deze vloeren getuigen van een doorgedreven passie voor hout, met aandacht voor een uiterste gedetailleerde afwerking .

Parket Lamett

Lamett Parketvloeren heeft verschillende Collecties met telkens verrassende kleurafwerkingen, diktes toplaag, breedtes en lengtes planken en dit aan interessante prijzen.

  • De Country Collectie belooft een rustieke vloer met een uitgesproken textuur van noesten, waarmee het landelijke gevoel wordt versterkt.

  • De Farm Collectie vertoont eveneens noesten, naast barsten en een manueel verouderde V-groef. Hiermee wordt de illusie gewekt van een verouderde vloer, terwijl u toch de voordelen geniet van modern gebruikscomfort.

  • Met de brede en lange vloerdelen van de Barn collectie wordt een rustig uitziende parketvloer gecreëerd die is afgewerkt met olie.

  • Houdt u meer van modern, dan kunt u kiezen voor de strakkere  Courchevel collectie: deze geoliede vloer met brede planken is te combineren met vloerverwarming.

  • Andere collecties zijn : Atlanta, Royal, New York, Matisse, Cuba, Oslo. Elk met hun eigenheid en in verschillende kleuren. Zie grote stalen van de verschillende collecties in onze showroom.

Meer Informatie : Inspiratieboek van Lamett

Lamett ParquetVinyl

ParquetVinyl heeft alle voordelen van vinyl. Met andere woorden: morsen mag, een koffievlek is zo weer weg. Dat komt doordat de vloer volledig waterbestendig is. Natte voeten, kwijlend huisdier, héél enthousiaste kinderen, feestje? Laat het leven z’n gang maar gaan! Je vloer is weer schoon in een handomdraai.