Parky Parket

Par-ky Fineerparket

Par-ky Parket is gekend voor zijn fineerparket met een toplaag van 0,6 mm, ook  mogelijk met een onderlaag van 2 mm kurk.  Deze onderlaag zorgt voor het stille loopgeluid zoals bij een volverlijmde massief houten vloer.

Elke Par-ky fineerplank is afgewerkt met een toplaag  hout. Daardoor zien onze vloeren eruit als massief parket. Bij Par-ky vind je dus, net als in de natuur, geen twee planken die identiek zijn. Bovendien voelt het hout ook aangenaam warm aan.

Par-ky kwaliteitsvloeren, met hun toplaag in echt hout, zijn te bewonderen in onze toonzaal. Ze zijn eenvoudig te installeren en te onderhouden met  20 jaar garantie. Met Par-ky en Busschaert Parket kies je voor zekerheid !

EENVOUDIGE Plaatsing

Met Par-ky fineerparket geniet je  van alle praktische voordelen die laminaat je biedt.  Zo zijn Par-ky vloeren makkelijk te onderhouden en voorzien van het handige UNICLIC®-SYSTEEM ( gelijk Quick-Step laminaat) voor een snelle en eenvoudige plaatsing. Ideaal voor Zelfplaatsers!

Dus alle voordelen van laminaat, maar afgewerkt met echt, warm hout ipv een foto van hout.

STERKER dan massief parket

Een Par-ky vloer is niet alleen stevig, maar ook buitengewoon bestand tegen indrukken. De stevigheid van elke plank is te danken aan de ULTRASTERKE HOGE-DENSITEITPLAAT (kortweg HDF). De daarop gelijmde houten toplaag is afgewerkt met maar liefst 8 matte VERNISLAGEN.

Dankzij deze opbouw zijn onze vloeren uitzonderlijk goed bestand tegen indrukken en stabieler dan massief parket.

Echt HOUT

Par-ky Parket is ook verkrijgbaar met toplagen van  3,2 mm, en 2 mm.

Het gamma bestaat uit 8 collecties waardoor voor ieder budget en smaak een gepaste parket kan aangeboden worden. Er is ook een colllectie waarbij je uit verschillende patronen kunt kiezen ( visgraat, Hongaarse punt of mozaïek).

Door het uitgebreid kleurenpalet past Par-ky trouwens ook bij elk interieur. Bovendien kan Par-ky dankzij het uniek productieproces niet enkel traditionele houtsoorten zoals eik of noten aanbieden maar tevens een breed aanbod aan karaktervolle houtsoorten zoals ebben of teak.

Meer informatie over Par- ky Parket 

brushed_-_Ivory_Oak_Premium