WOCA Onderhoudsproducten

Busschaert Parket verdeelt alle WOCA onderhoudsproducten. Woca Onderhoudsproducten zijn ook aangewezen voor het onderhoud van Di Legno parket. Vraag ons om advies over Woca – onderhoudssysteem.

Eerste behandeling

10 dagen na oliën met WOCA-olie wordt voor de eerste behandeling, best WOCA Olie Conditioner gebruikt. Dit is zeer belangrijk om uw geoliede parket optimaal te beschermen. WOCA Olie Conditioner combineert een efficiënte reiniging met een gelijktijdige oliebehandeling van het hout. De olie dringt diep in de poriën van het hout en vormt een matte beschermende laag. WOCA Olie Conditioner bestaat zowel in naturel als in wit.

De eerste behandeling is ook mogelijk met WOCA Natuurzeep op voorwaarde  dat de eerste 14 dagen het parket ca. 5 maal wordt gedweild. Tussen de dweilbeurten enkele dagen tussen laten.

Wekelijks onderhoud

Na de eerste behandeling met WOCA Olie Conditioner kan het wekelijks onderhoud gebeuren met
WOCA Natuurzeep is een speciaal vervaardigde kwaliteitszeep, die dankzij zijn voedende eigenschappen de poriën in het hout dicht en beschermt tegen vuil en indringing van vloeistoffen. Natuurzeep is bijzonder geschikt voor vloeren, meubilair en tafelbladen. De olieachtige Natuurzeep vormt een beschermende film op het hout. Woca Parketzeep bestaat zowel in naturel als met wit of grijs pigment.

woca

Tussentijdse opfrissing

Voor een tussentijdse opfrissing kan men om de 3 maand WOCA Olie Conditioner gebruiken voor het behandelen en opfrissen van geoliede, met hardwax behandelde houten vloeren.  WOCA Olie Conditioner combineert een efficiënte reiniging met een gelijktijdige oliebehandeling van het hout. De olie dringt diep in de poriën van het hout en vormt een matte beschermende laag. WOCA Olie Conditioner bestaat zowel in naturel als in wit  en kan aangebracht worden zoals parketzeep.

woca

Groot Onderhoud

WOCA Onderhoudsolie wordt ook gebruikt voor het opfrissen van houten oppervlakken, waarbij de vloer altijd eerst met WOCA Intensiefreiniger wordt schoongemaakt. Opfrissen kan ook plaatselijk gebeuren. De verwerking kan handmatig of (bij grotere oppervlakken) machinaal worden uitgevoerd. WOCA Onderhoudspasta maakt de vloer extra slijtvast in de bovenste poriënlaag. Tegelijkertijd krijgt het hout een optimale afwerking, die de nerfstructuur en kleurnuances van het hout mooi laat uitkomen.

woca