BONA Onderhoudsproducten

Busschaert Parket verdeelt alle BONA onderhoudsproducten. De Bona Onderhoudsproducten zijn speciaal ontwikkeld voor vernis parketvloeren. Vraag ons om advies over Bona onderhoudsproducten en hun volledig gamma vernisproducten.

Busschaert Parket biedt U niet alleen alle BONA onderhoudsproducten aan maar we kunnen ook ter plaatse uw parket zeer grondig diepreinigen met het Bona Deep Clean System.

Met het Bona Deep Clean System – een krachtige schrobzuigmachine en een professioneel reinigingsmiddel – krijgt de vloer een diepe reiniging en is de vloer schoner dan ooit.

Na de grondig reiniging kunnen we uw parket opnieuw beschermen met het juiste onderhoudsproduct ( onderhoudsolie of polish voor geverniste vloeren)

Bona heeft een compleet assortiment onderhoudsproducten zoals cleaners, reinigers, refreshers, reparatieproducten etc.

Zo herstelt Bona Refresher gekraste en doffe oppervlakken, biedt bescherming tegen slijtage en bevat geen was, zodat er eventueel extra vernislagen kunnen worden aangebracht.

Voor het dagelijks onderhoud is er de Bona Spray Mop, even simpel “sprayen en wissen” en schoon is uw parket!

Bona Vernissen zijn uiterst geschikt om uw parketvloer ( maar ook uw gezandstraalde trappen/deuren/meubelen) op een eenvoudige manier  mee af te werken en te beschermen. Er bestaan verschillende typen vernis met ieder zijn specifieke eigenschappen. ( Bona Mega, Bona Traffic, Bona Traffic HD, Bona traffic Anti-Slip) en in verschillende glansgraad . (Extra mat, mat en glans)

Bona4