Laminaatvloeren

Busschaert Parket verkoopt en /of plaatst 2 kwaliteitsmerken laminaatvloeren. Het duitse HARO laminaat en belgische Quick-Step laminaatvloeren.

HARO Laminaat

Busschaert Parket verkoopt en plaatst HARO Laminaatvloeren, stalen van Haro Laminaat zijn te bewonderen in onze toonzaal.

Haro laminaat is een Duits product wat staat voor degelijkheid en perfectie. Zo heeft bijvoorbeeld het Haro laminaat genaamd Gran Via V4 een plank lengte van 2,20 meter, 24,3 cm breed en een v-groef rondom.

De vloer ziet er niet alleen fantastisch uit maar is bovendien makkelijk in onderhoud en makkelijk te leggen dankzij de Top Connect (G5) klikverbinding.

Niet minder dan 5 lagen zorgen voor de topkwaliteit en duurzaamheid waarvoor het Haro kliklaminaat intussen gekend staan:

  • De toplaag of afwerkingslaag bestaat uit Corundum, een mineraal dat qua hardheid enkel in diamant zijn meerdere moet erkennen. Deze laag zorgt voor een verhoogde duurzaamheid van de houten laminaatvloeren.
  • De houtprint wordt vervaardigd met een specifieke 4-kleuren printmethode en zorgt voor het diepte-effect en de intense kleuring, die zo typisch zijn voor de Haro laminaatvloeren. Het papier wordt voor het printen gedrenkt in een melanine hars, waardoor het bovendien ook waterafstotend wordt.
  • De derde laag in een Haro laminaat is de aquaResist, waarvoor een speciale vochtbestendige HDF E1 spaanplaat wordt gebruikt.
  • De vierde laag wordt vervaardigd uit een met hars geïmpregneerd papier en doet dienst als tegengewicht voor de druk die de toplaag moet ondergaan.
  • De vijfde laag bij Haro laminaatvloeren is optioneel en is eigenlijk een extra isolatielaag, Silent Pro genaamd. Indien u uw Haro kliklaminaat wil gebruiken in combinatie met vloerverwarming kan u als extra isolatielaag kiezen voor de Silent CT technologie, een zelfklevende strip die aan de onderzijde van de laminaatplanken wordt bevestigd.
Haro laminaat1
Haro laminaat4

Quick-Step Laminaat

Quick-Step heeft de juiste vloer voor elk interieur. Planken en tegels. Breed en smal. Modern en klassiek. Er is een Quick-Step vloer voor elke kamer – zelfs voor je badkamer. Wij leveren ook alle toebehoren van Quick-Step als incizo overgangen, aangepaste plinten etc..in dezelfde kleur als de gekozen laminaat.
hygienicSurface_lam_90

Eenvoudig Onderhoud

Met Quick-Step is je vloer echt makkelijk schoon te houden. Vuil kan zich niet vastzetten, want ons laminaat heeft een verzegeld oppervlak.

uniclic

Snelle Plaatsing

Een Quick-Step vloer plaatsen is kinderspel, dankzij het Uniclic kliksysteem. Het systeem is zeer gebruiksvriendelijk, gaat veel sneller en is veel steviger dan andere systemen.

quick-step

Vloerverwarming? geen Probleem

Quick-Step laminaat kan worden gecombineerd met vloerverwarming en -koeling. Met de juiste ondervloer en een zwevende plaatsing laten deze vloer zich probleemloos met vloerverwarming combineren.

sun

Geen verbleking van de kleuren

Quick-Step laminaatvloeren verbleken niet bij een normale blootstelling aan (zon)licht. Je hoeft je dus geen zorgen te maken: je kunt je meubels altijd verplaatsen zonder bang te zijn voor kleurverschillen op je vloer.

Quick-Step

Tot 10 keer Krasbestendiger

Quick-Step laminaatvloeren hebben een ultrasterke toplaag die tot 10 keer beter bestand tegen microkrassen dan vloeren zonder Scratch Guard.

impact_resistance_lam_90

Uitstekende Stootbestendig

Quick-Step produceert zelf de kernplaten van HDF (High Density Fibre). In combinatie met de Scratch Guard toplaag is je vloer optimaal beschermd tegen vallende voorwerpen, hoge hakken, enz.

splash

Spatbestendig

De watervast verlijmde basisplaat en de treksterkte (voorspanning) van onze kliksystemen bieden een uitstekende bescherming tegen oppervlakkig vocht, zoals gemorste drankjes.

solid

Aangenaam degelijk geluid

De harde kernplaten van onze vloeren zijn geoptimaliseerd voor dagelijks gebruik en geven in combinatie met een Quick-Step ondervloer een degelijk, aangenaam geluid.