Lalegno Parket

logo-lalegno

Busschaert Parket is officieel dealer van Lalegno Parket, daarnaast ook van Rovere Parket.

Het gamma van de meerlaagse Lalegno Parketvloeren is sterk uitgebreid en is volledig te bezichtigen in onze toonzaal. Naast parketvloeren verkoopt/plaatst Busschaert Parket ook plinten, trapneuzen en de houten wandbekleding van Lalegno.

Collectie Lalegno Parket

De collectie omhelst niet alleen eiken houtsoorten ( Wengé, Teak, Merbau en Doussie) maar ook zeer scherp geprijsde bamboeparket. Lalegno Parketvloeren bestaan zowel met eiken toplaag van 2 mm ( dikte 1 cm ) als toplaag met 4 mm eik ( dikte 1,5 cm) en toplaag van 6 mm eik ( dikte 2,1 cm). Het assortiment bestaat uit geverniste of geoliede vloeren, maar ook geborstelde, gerookte, handverouderd of handgeschraapt houten vloeren.

Plinten en Trapneuzen

Voor elke parketvloer is een aangepaste fineerplint in dezelfde kleur als uw parket te verkrijgen. Tevens heeft Lalegno ook verschillende houten schilderplinten met grondlaag ( hoogte 4 cm, 6,8 cm, 10 en 12 cm) in zijn gamma. Naast parketvloeren en plinten kan Busschaert  Parket ook uw trap bekleden met Lalegno parket en trapneuzen.

Wandbekleding

Ook muren zijn toonaangevend in uw interieur. Als u voor perfectie en stijl kiest, wensen mensen vaak  – soms gedeeltelijk – iets anders als behang of schilderwerk. Naast  parketvloeren plaatsen en verkopen we ook de wandbekleding van Lalegno.

Bezoek onze toonzaal en vraag uw gratis offerte aan !

lalegno parket