HARO Laminaat

Busschaert Parket verkoopt en plaatst HARO Laminaatvloeren, stalen van Haro Laminaat zijn te bewonderen in onze toonzaal.

Haro laminaat is een Duits product wat staat voor degelijkheid en perfectie, te vergelijken met Quick-Step qua prijs en kwaliteit. Zo heeft bijvoorbeeld Haro laminaat Gran Via V4 een plank lengte van 2,20 meter, 24,3 cm breed en een v-groef rondom.

De vloer ziet er niet alleen fantastisch uit maar is bovendien makkelijk in onderhoud en makkelijk te leggen dankzij de Top Connect (G5) klikverbinding.

Niet minder dan 5 lagen zorgen voor de topkwaliteit en duurzaamheid waarvoor het Haro kliklaminaat intussen gekend staan:

  • De toplaag of afwerkingslaag bestaat uit Corundum, een mineraal dat qua hardheid enkel in diamant zijn meerdere moet erkennen. Deze laag zorgt voor een verhoogde duurzaamheid van de houten laminaatvloeren.
  • De houtprint wordt vervaardigd met een specifieke 4-kleuren printmethode en zorgt voor het diepte-effect en de intense kleuring, die zo typisch zijn voor de Haro laminaatvloeren. Het papier wordt voor het printen gedrenkt in een melanine hars, waardoor het bovendien ook waterafstotend wordt.
  • De derde laag in een Haro laminaat is de aquaResist, waarvoor een speciale vochtbestendige HDF E1 spaanplaat wordt gebruikt.
  • De vierde laag wordt vervaardigd uit een met hars geïmpregneerd papier en doet dienst als tegengewicht voor de druk die de toplaag moet ondergaan.
  • De vijfde laag bij Haro laminaatvloeren is optioneel en is eigenlijk een extra isolatielaag, Silent Pro genaamd. Indien u uw Haro kliklaminaat wil gebruiken in combinatie met vloerverwarming kan u als extra isolatielaag kiezen voor de Silent CT technologie, een zelfklevende strip die aan de onderzijde van de laminaatplanken wordt bevestigd.

Meer informatie van de verschillende collecties :

Haro laminaatvloeren
Haro laminaatvloeren