logo-dilegno

Di Legno  Parket :  Verouderde parketvloeren

Busschaert parket  – als belangrijke verdeler van DI LEGNO parket – heeft het volledige gamma van Di Legno parket in onze toonzaal.

Di Legno is met de Di Legno Original collectie dé specialist in verouderde, eiken vloeren, die de présence en gerijpte uitstraling hebben van een doorleefde, oude parketvloeren.

Daarvoor gebruiken ze hoofdzakelijk het beste Frans eikenhout dat gewonnen wordt uit duurzaam beheerde bossen.  Di Legno parketvloeren hebben ook de prachtige kleuren.

Dit edel materiaal, gecombineerd met ons vakmanschap, biedt een hele wereld aan toepassingsmogelijkheden. Naast strokenparket heeft Di Legno ook verouderde eiken parket in visgraat motief, Hongaarse punt of als ladderpatroon.

Di Legno lanceert nu ook de Di Legno Design reeks. Dit niet-verouderd gamma uit 100% Europees hout wordt u voortaan aangeboden aan zeer concurrentiële prijzen. 100% Europese kwaliteit met de Di Legno look-and-feel.

di legno
dilegno

Di Legno biedt massieve parketvloeren aan in Europese eik. De planken zijn verkrijgbaar in verschillende diktes (9 mm, 15 mm, 18 mm, 20 mm).

Breedtes variëren, naargelang de dikte van de plank, van 70 mm tot 200 mm. U kan uw vloer bestellen met verschillende breedtes of in een vaste breedte. Massieve vloeren hebben steeds verschillende lengtes tot ca. 2200 mm.
In 9 mm en 18 mm dikte zijn de Di Legno parketvloeren eveneens beschikbaar met een elegant gezaagd oppervlak.

De massieve Di Legno vloeren zijn van een geselecteerde rustieke kwaliteit, met gezonde noesten. Uiteraard kan u de massieve Di Legno vloeren in een brede waaier van afwerkingen verkrijgen.

dilegno

Di Legno biedt verschillende varianten van meerlagige of samengestelde parketvloeren aan met een eiken toplaag.

De rustieke tweelagige planken zijn verkrijgbaar in verschillende maten, met een dikte van 10 mm met een eiken toplaag van 4 mm of een dikte van 18 mm met een eiken toplaag van 6 mm.

De tweelagige variant met een dikte van 16 mm en een eiken toplaag van 4 mm heeft bovendien een gezaagd oppervlak. In het volledige tweelagige gamma zijn verschillende breedtes en lengtes verkrijgbaar. Deze vloeren zijn van een geselecteerde rustieke kwaliteit, met opgevulde noesten .

De drielagige planken bestaan uit een toplaag in eik, een middenlaag in naaldhout en een onderlaag in eik of naaldhout. In ons aanbod vindt u verschillende mogelijkheden: diktes van 14 mm of 15 mm, breedtes die variëren van 138 mm tot 240 mm en lengtes tot 5000 mm.

De 3-lagige Di Legno parketvloeren zijn er in verschillende sorteringen, van een geselecteerde rustieke kwaliteit, met opgevulde noesten en een levendige structuur tot een zeer rustige sortering met kleine puntnoesten.

Busschaert Parket verkoopt alle producten voor een perfect onderhoud van uw Di Legno parketvloeren. Vraag ons advies !

Uw Di Legno vloeren worden het best beschermd en behouden het langst hun unique uitstraling als je het onderhoudsschema van Di Legno strikt opvolgt