cambrillo_logo

Cambrillo Parket

 

Busschaert Parket is verdeler van Cambrillo Parket. In onze toonzaal kunt U kiezen uit de mooiste Cambrillo parketvloeren.

De vloer neemt een steeds belangrijkere rol in het huis. In het samenspel van vorm, kleur en licht bepaalt de vloer de eigenheid en persoonlijkheid van uw leefwereld.

Laat u inspireren door de talloze mogelijkheden van de Cambrillo eiken parketvloeren en creëer uw eigen droomleefwereld waarin uw persoonlijkheid afgespiegeld wordt.

De ruime keuze in breedte, afwerking en kleuren laat u toe om op ontdekkingsreis te gaan in de talloze mogelijkheden die Cambrillo u biedt.

Cambrillo parketvloeren worden standaard geborsteld, gerookt en geolied. Het extra verouderen van het parket is mogelijk. Kwaliteit start aan de basis, cambrillo wordt enkel vervaardigd van Franse eik en ons innovatief proces transformeert nieuw eiken hout in een eiken vloer met een persoonlijk karakter.

Ons uniek verouderingsproces geeft Cambrillo eiken vloeren haar eigen uitstraling en karakter.

Dankzij continu te innoveren en te verbeteren behoudt Cambrillo haar voorsprong in haar minutieus productieproces en leveren wij enkel een perfecte eiken vloer, voorzien van tand en groef, zowel aan de beide lengte zijden als aan de kopse zijden, voor een perfecte pasvorm en het mooiste resultaat.

De verschillende afwerkingen, breedtes en kleurzettingen worden u graag geadviseerd door onze streng geselecteerde dealers, welke u steeds het juiste advies zullen meegeven !

cambrillo5