Bedrijf Busschaert Parket

Het bedrijf Busschaert Parket bestaat reeds meer dan 15 jaar als een gespecialiseerd parketbedrijf. Eerst gevestigd op de Haachtsesteenweg 380, Kampenhout. Vanaf 2017 in de nieuwe KMO zone, Vekestraat 29 A4 – Kampenhout-Sas, naast Prik&Tik. Vekestraat = zijstraat van Mechelsesteenweg tussen Gamma & Mc Donald’s. Zie plan.

Ons bedrijf staat garant voor kwaliteit, vakmanschap en betrouwbare service.

Uiteraard kunt u uw parket zelf plaatsen, maar indien u dit wenst zorgen wij ook voor de perfecte plaatsing en afwerking van uw nieuwe parketvloer.
Indien de woning ouder is dan 10 jaar en u de vloer door ons laat plaatsen geniet u van het voordelige BTW-tarief van 6% (i.p.v. 21%) en dit op zowel de aankoop van de materialen als de plaatsing.
De plaatsing gebeurt altijd door onze eigen plaatsingsdienst en niet door onderaannemers. Op deze manier staat het bedrijf steeds garant voor de kwaliteit van het geleverde werk.

Zandstraal Atelier

Naast het plaatsen van parketvloeren, doen we ook geregeld aan renovatie/schuren van parket. Soms vraagden klanten ook om hun trap af te schuren en met dezelfde kleur als hun parketvloer te behandelen.

Omdat het onmogelijk is de trap te schuren met parketmachines, heeft Busschaert Parket een gespecialiseerde afdeling ( ZANDSTRAAL ATELIER) opgericht om o.a. trappen te zandstralen en te behandelen met dezelfde olie/kleur als uw parketvloer.

Naast trappen, zandstralen /behandelen we nu ook alle houten objecten gaande van meubels, deuren, balken, keukens etc.

Jobs

Busschaert Parket werkt nu met 6 professionele medewerkers maar we zijn altijd op zoek naar sterk gemotiveerde, professionele medewerkers.

Neem Contact met ons op als u geinteresseerd bent !